Kínai GaszTrollkodás 6.

Az első teljes napunk Shanghaiban ki nem találnátok, mivel indult. Hát, persze a svédasztalos reggelivel. Megszoktuk már, hogy mindig mi vagyunk a bélpoklos, undorító gyomrú magyarok, akiket a többiek picit kinéznek. Megértjük, és elfogadjuk, de ha egyszer szeretünk...

Tojásos palacsinta

Azt kell gondolnunk, hogy nekünk a legkedvencebb ételünk az, ami gyors és laktató. Itt a karanténos idők alatt sem szerettük meg azokat az ételeket, amikkel hosszú-hosszú órákon át lehet bíbelődni. Persze egy fazékban rotyogó leves teljesen más, azt szeretjük sokáig...

Kínai GaszTrollkodás 4.

Lévén, hogy az utolsó napunkat töltöttük Pekingben, most aztán tényleg úgy habzsoltuk a látni valókat és persze az ételeket is, mint Léni a vacsoráját, mikor vendég kutya van nálunk. Féltünk, le ne maradjunk, hogy nehogy kihagyjunk bármit, meg ne kóstoljuk. Mert azért...

Madoff Bár és Kitchen

Sok dologért lehet várni a tavaszt, de gasztro-rajongóként az Étterem hét miatt aztán nagyon! Azt azért el kell, hogy mondjuk ez az idei ebben máshogy alakult, mint ahogy a világban most minden más is. Általában két helyre szoktunk elmenni, így lett volna ez 2020-ban...