Irány Thaiföld

Thaiföldi GaszTrollkodás 1.

Úgy döntöttünk, hogy beszámolunk nektek a Thaiföldi kalandjainkról, egyrészt egy nap után is úgy érezzük, hogy erről egy bejegyzésben nem tudunk írni, másrészt pedig, aki ide látogatna sokkal hasznosabb egy részletesebb beszámoló, mint egy zanzásított valami. Úgyhogy…

Hello Patong

Thaiföldi GaszTrollkodás 2.

Még egy kis utazás, majd végre megérkezés Thaiföldre, Phuketre. Persze most sem bírtunk magunkkal és neki indultunk a városnak. Végig sétáltunk Phatong beach party sétáló utcáján, a Bangla road-on egészen le a partig. A folytatáshoz kattints a részletekre…

Thaiföldi GaszTrollkodás 3.

Úgymond az első teljes napunk Patongon. A reggelt egy kis testmozgással kezdtük, kimentünk a partra futni, aztán nyakunkba vettük a várost. Ki is használtuk gyorsan, kis városnézés és piacozás. Hihetetlen élményekben volt részünk és csodálatos ételeket kóstolhattunk.

Thaiföldi GaszTrollkodás 4.

Ha már itt vagyunk Thaiföldön, szerencsére volt lehetőségünk ellátogatni Bangkokba. Hogy őszinték legyünk nagyon vártuk és kíváncsiak voltunk „Kelet Velencéjére” és nem csalódtunk. Izgalmas és egyben csodálatos. Kaotikus és lenyűgöző.

Thaiföldi GaszTrollkodás 5.

Nagyon vártuk ezt a napot az egyik kedvenc időtöltésünk a piacozás. Ha külföldre megyünk, azaz első, hogy megkeressük a helyi marketeket. Ilyen élményben még nem volt részünk, egyszerűen felfoghatatlan és bámulatos.

Thaiföldi GaszTrollkodás 6.

A mai nap is elég mozgalmasra sikeredett. Végre reggel tudtunk egy kicsit pihenni, majd nekivágtunk a túrának. Ellátogattunk a helyi tropicariumba, majd egy kis plázázás és végül jöhettet az indiai és a kínai negyed. Ma sem unatkoztunk.

Thaiföldi GaszTrollkodás 7.

Utolsó napunk Bangkokban, ezért igyekeztünk még hasznosan kihasználni. Ellátogattunk a Királyi Palotába és körbesétáltuk a Khao San Road-ot. Ez tényleg valami csoda ez a palota. Ha erre jártok ezt mindenféleképpen nézzétek meg.

Thaiföldi GaszTrollkodás 8.

Ma volt az egyik legcsodálatosabb programunk, amióta kint vagyunk. Négy állomásos szigettúrára mentünk. Ez a program rengetek élményt adott számunkra. Igazából, még most se hisszük el, hogy ezeket a látványosságokat láthattuk..

Thaiföldi GaszTrollkodás 9.

A mai nap a pihenésről, a fürdőzésről és az evésről szólt! De komolyan délelőtt gyors piacozás, majd irány a strand. Az este, pedig egy gasztronómiai ízutázáson vettünk részt. Csodálatos egy nap volt ez is tele élményekkel és ízekkel.

Thaiföldi GaszTrollkodás 10.

Egy újabb csodás napra ébredtünk. Gyors ki is használtuk egy lightos futással, majd irány a paradicsom. Ismét hajóval jártuk be a környező szigeteket. A mai terv a két egyik legszebb sziget Racha és Korall meglátogatása volt.

Thaiföldi GaszTrollkodás 11.

Ha a tegnapi nap csoda volt, hát nyugodtan állíthatjuk, hogy ez a napi is elég szuperre sikeredett. Phi Phi szigettúrára mentünk ismét hajóval. Nem is tudjuk melyik túra volt a szebb, hiszen mindegyik nyújtott valami fantasztikusat.

Thaiföldi GaszTrollkodás 12-15.

Sajnos ennek is eljött azz ideje. Az utolsó napokat egy bejegyzésbe szedtük össze, mivel a négy napból, egyet töltöttünk el egész napos programmal, a többi a hazautazás. és a pihenés napja volt. Imádtuk Thaiföldet, valami csoda.