Arany Kaviárban jártunk

Már a neve is olyan elegáns nem? Letisztult, úgy tudja, hogy mit akar és megismerve segít, hogy te is tudd. Ugye? Felkeltette az érdeklődésedet!

Kipróbáltuk a Via Luna éttermet

Az egyik legjobban várt gasztro esemény nem lehet más, mint az étterem hét. Imádjuk és ismét egy szuper étterembe látogattunk el.

Fuji Japán étterem is pipa

Már egy ideje szemezünk ezzel az étteremmel is, de valahogy mindig lemaradunk róla. Most viszont, végre eljutottunk és kipróbáltuk.

Manna Lounge étterem hét extra

Másodjára jártunk a Mannában és azt kell, hogy mondjuk, most sem csalódtunk, sőt. A menüsor, a légkör, a kiszolgálás, mind szuper volt

A szomszédunk Cayman

Eljött az idő, hogy a többször meglátogatott szomszéd utcában lévő étteremről is írjunk. Valamiért mindig kimaradt, de most bepótoltuk.

5 villa Gasztrokaland & Bár

Diningcitynek köszönhetően találtunk rá erre a kis gyöngyszemre, amely a Deák Ferenc tér szomszédságában található.

Hétvégi Gasztro kirándulás

Szuper hétévégn vagyunk túl. Szombaton ellátogattunk a Budaörsön található Dokk Büfébe, majd utána a Mangalica fesztiválra. 

Goodbar Goodburger családi vacsi

Izgalmas hétvégén vagyunk túl. Mondhatnánk tesós hétvégénk is, mivel Pé testvérei meglátogattak minket, így alap, hogy jöhet a közös vacsi.

Exkluzív Vacsora a Laurelben

Az eddigi legfantasztikusabb élményben volt részünk, ugyanis végigkóstolhattunk egy páratlan degusztációs menüsort a Laurelben.

Újra Étterem hét, Madoff Bár

Végre itt a tavasz és az Étterem hét. A mai estére, kiszemeltünk egy igényes, exkluzív bár és étteremet a Bazilika szomszédságában.

Costes Beach Club by Rácz Jenő

Ha már itt a nyár fel is dobtuk a júliusi esténkent egy igen menő vacsorával a Lupa tónál, ahol Rácz Jenő ihlette menüt kóstolhattuk meg.  

Bank3 Palacsinta Bár is pipa

Ki ne szeretné a palacsintát lehet akár sós, édes?! Ezzel mi is így vagyunk, úgyhogy le is csekkoltuk a belváros egyik legjobb palacsintázóját.

Időutazás a Tapassioval

Imádjuk a mediterrán országokat és persze az ételeiket is. A mai vacsinak hála egy-két órára elrepülhettünk egy spanyol gasztro kirándulásra.

Cyrano egy kis modern elegancia

Bíztunk benne, hogy az őszi Étterem hét megrendezésre kerül, mert pörgős heteken vagyunk túl és szerettünk volna a kedvenc hobbinkkal feltöltődni.

High Note Skybarban jártunk

Sajnos az idei évben nem nagyon kell tervezni. Szerencsére az őszi Étterem hetet még megtartották, így jutottunk el a legmenőbb tetőterszra Budpesten. 

Egy őrült jó ötlet a Costes-től

A nyakunkon a 20. hullám, így az éttermeknek is lépni kellett. A Costes villantott egy nagyot, és piacra dobtak egy frankó Hamburgert és egy menő desszertet.

Egy újabb gyöngyszem

Ha Balaton, akkor strandolás, bulizás, sportolás és gasztrolkodás. Most a pihenésé volt a főszerep, na meg a gasztrolkodásé. Ha Zamárdi akkor Tölgyfa Étterem.